Osmancık Nenehatun Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe
ÇAY MAH. MUTLU SK. NENEHATUN ÖZEL EĞITIM UYGULAMA OKULU NO: 14 OSMANCIK / ÇORUM

VİZYON

Öğrencilerimizin günlük yaşam içerisinde öz bakım ve temel yaşam becerilerini bağımsız olarak yapabilen, toplumsal ve kurumsal yapılara yönelik kapsamlı çalışmalarla, aileleri ve toplumun eğitimini de içine alan öğrenci,aile ve toplum üçgeninin tamamını kuşatan bu alanda model okul olmak istiyoruz.

MİSYON

Öğrenciler ve aileleri bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.Okulumuza kayıtlı özel eğitime muhtaç bireylere ve ailelerine yönelik olarak hazırlanacak programlar yardımıyla, onların bağımsız birer birey olarak yaşamalarını sağlayacak temel bilgi ve becerilerin kazandırılması, bilişsel ve kültürel engellerin azaltılması, sosyal projelerle öğrencilerimiz ve ailelerinin dezavantajlı durumlarının kaldırılması için çalışmak. Ailelerin eğitime katkılarını sağlamak, öğrencilerimizi, öz bakım becerilerinde ve günlük yaşam becerilerinde ve günlük yaşam etkinliklerinde bağımsız hale getirerek, sosyal uyum davranışlarını geliştirmek.

Öğretim Şekli :TAM GÜN.

TAM GÜN.

08.50 14.10

DOĞALGAZ MERKEZİ KALORİFER

Öğrencilerimiz taşımalı eğitim kapsamında getirilmektedir.

Kurumumuz İl merkezine 60 km uzaklıkta, İlçe merkezindedir.

27000 nüfuslu bir ilçedir.

Diğer Hususlar

Okulumuzda Özel Eğitim AnaSınıfı , I.Kademe, II.Kademe ve III.Kademelerimiz bulunmaktadır.18 öğretmen 2 idareci ve 30 öğrencimizle eğitim-öğretime devam etmekteyiz